Vilkår

Version: 0.2

Vilkår

Version: Januar 2019

Velkommen til FordPass, smartere på farten! FordPass er en ny platform, der giver dig mulighed for at gentænke, hvordan du rejser. Gennem en samling af personlige, digitale og fysiske løsninger giver FordPass dig flere mobilitetsløsninger, så du kan gå længere, end du troede muligt.

Før vi starter, skal du klikke "Jeg accepterer" til vores Vilkår, så vi kan fortælle dig, hvordan FordPass virker. Gennemgå venligst omhyggeligt. Du kan bruge indholdsfortegnelsen nedenfor og let gennemgå disse Vilkår:

1.   Generel information

1.   FordPass Aftale

2.   Systemkrav

2.   Ydelser

1.   Min forhandler

2.   Mine køretøjer

3.   FordPass fordele

4.   Parkering

5.   Betjene

3.   FordGuides

4.   Vejhjælp

5.   Vilkår

6.   Sikkerhed for køretøjer

7.   Databeskyttelse og datasikkerhed

8.   Særlige vilkår og tredjepartsmaterialer

1.   Særlige vilkår

2.   Tredjepartsmaterialer

9.   Begrænsede licenser

10.                Varemærkemeddelelse

11.                Ansvar

12.                Gældende lovgivning

13.                Kontakt os

 

1. Generel information

Disse vilkår regulerer adgang til og brug af FordPass-appen ("FordPass") mellem den individuelle bruger af FordPass (herefter "du") og [Ford, hvilket betyder dit respektive, lokale Ford-selskab i henhold til den vedhæftede liste over Ford-selskaber nedenfor] (herefter "Ford", "vi", "os”).

Disse vilkår ændrer ikke på nogen måde vilkårene i nogen andre aftaler, du måtte have med os eller et andet Ford-selskab. Disse vilkår indeholder vigtig information om FordPass. FordPass er en ydelse, der er afhængig af data fra dig, din mobilenhed og dit køretøj, såsom lokation og kørekarakteristik, så vi kan levere en god funktionalitet og ydelse samt kommunikation skræddersyet dine interesser. Læs venligst også vores politik om beskyttelse af persondata https://www.fordpass.com/content/ford_com/fp_app/da_dk/privacy.html for flere oplysninger Hvis du ønsker en kopi af disse vilkår, kan du gå til https://www.fordpass.com/content/ford_com/fp_app/da_dk/terms.html og gemme eller udskrive dem. Disse vilkår er også tilgængelig i FordPass under dine kontooplysninger. Du vil også modtage en kopi af disse vilkår på et varigt medium (fx som del af en e-mail) efter indgåelsen af aftalen. Adgang til og brug af FordPass under disse vilkår er begrænset til Europa.

 

1.    FordPass Aftale

Ford tilbyder basisfunktioner og muliggør adgang til køretøjsrelaterede oplysninger og yderligere ydelser i separate appletter gennem FordPass ("Ydelser") De ydelser, der er tilgængelige for dig, er beskrevet i kapitel 2 herunder. For at bruge FordPass-funktionerne og -ydelserne er du pålagt at registrere og acceptere disse vilkår. Ved at registrere dig i FordPass opretter du et login-navn ved at indtaste din e-mailadresse og en adgangskode. Brug af nogle af ydelserne kan kræve indgåelse af en separat kontrakt og kan være omfattet af særlige kontraktlige vilkår og betingelser ("Særlige vilkår"). Særlige vilkår gælder som en tilføjelse til disse Vilkår.

Ved at vælge til (sætte flueben i boksen) og klikke på "Jeg accepterer", accepterer du at være bundet af disse Vilkår, når du anvender FordPass.

Disse Vilkår træder i kraft, så snart du har modtaget en bekræftelse på e-mail eller senest, når du er i stand til at bruge ydelserne. Så snart Vilkårene træder i kraft, anses du for at have indgået en aftale med os.

Når du registrerer dig i FordPass skal du vælge dit land, opgive dit for- og efternavn samt din e-mailadresse og lave en adgangskode. Du har mulighed for at tilføje dit mobilnummer og din hjemmeadresse. Du kan også vælge at modtage markedsføringskommunikation fra os.

Personlige oplysninger, der er tæt relateret til en ydelse samles på en applet-specifik skærm.

Vi vil ændre disse Vilkår fra tid til anden, hvis vi mener, at der er behov for det – fx af sikkerhedsmæssige, juridiske eller lovgivningsmæssige årsager – eller hvis vi ændrer omfanget af vores tilgængelige ydelser, eller hvis vi introducerer nye ydelser. Hvis vi øger omfanget af vores tilgængelige ydelser, introducerer nye ydelser, eller hvis de foreslåede ændringer er favorable for dig, anser vi ændringerne som accepterede af dig, hvis vi har informeret dig om de foreslåede ændringer, og du fortsat bruger FordPass uden indsigelse efter datoen, hvor ændringer blev adviseret til at træde i kraft.

Hvis nogle af de nye vilkår reducerer ydelserne eller indskrænker eller begrænser dine eksisterende rettigheder i henhold til denne aftale, giver vi meddelelse herom på forhånd, hvor det er praktisk og vil ikke være mindre end to måneder før de ændrede vilkår træder i kraft. Vi vil altid give dig besked om ændringer i vilkårene på den e-mailadresse, du har registreret hos os, og vi giver dig også besked via push-meddelelser. I denne notifikation anfører vi også den dato, hvorpå de nye vilkår træder i kraft.

Hvis du ikke ønsker at acceptere ændringer i Vilkårene, kan du opsige denne Aftale til enhver tid (som beskrevet i kapitel 5 herunder).

 

2.    Systemkrav

Brug af FordPass kræver en kompatibel mobiltelefon eller håndholdt enhed, internetadgang (tredjepartsgebyr kan blive pålagt), og kan kræve, at der udføres opdateringer eller opgraderinger fra tid til anden. Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger om priser og gebyrer. For at undgå tvivl bedes du bemærke, at vi ikke driver et mobilnetværk eller udbyder sådanne ydelser.

For at få adgang til visse FordPass-ydelser skal dit Ford-køretøj have et kompatibelt SYNC in-vehicle system. Hvis dit køretøj er udstyret med SYNC, accepterer du, at vi kan opdatere din SYNC-software i henhold til slutbrugerlicensaftalen (End User License Agreement "EULA") for køretøjssoftwaren som angivet i dit køretøjs ejervejledning og ellers af os. Du kan opdatere din SYNC-software gennem FordPass, hvis du ønsker dette. Priser og gebyrer for databrug kan blive pålagt.

Ikke alle funktioner eller ydelser vil være tilgængelige på alle markeder og dækningen kan være begrænset, herunder på grund af køretøjets kapabilitet og dataplan. Funktionernes tilgængelighed kan være genstand for ændringer og er afhængig af en mobilenhed og køretøjets kapabilitet samt internetadgang. FordPass kan være utilgængelig og blive afbrudt fra tid til anden på grund af forskellige årsager, såsom miljømæssige og topografiske betingelser og dataplan.

Du er ansvarlig for at hemmeligholde dine kontooplysninger og din adgangskode til FordPass. Du er ansvarlig for enhver form for uautoriseret aktivitet, der sker på din konto, hvis du uagtsomt eller forsætligt har forårsaget uautoriseret aktivitet. Du accepterer, at du omgående skal informere os om enhver uautoriseret brug af din konto eller adgangskode.

Fremgangsmåden til afinstallation varierer afhængigt af din enhed. For at afinstallere FordPass skal du bruge funktionen til administration af apps på din enhed. Se vejledningen til din enhed, hvid du har brug for hjælp.

Hvis dit køretøj har en indlejret enhed, skal du se i køretøjets håndbog, hvordan man slukker for dataoverførsel. Dette kan kræve en nulstilling i SYNC-indstillingerne.

 

2. Ydelser

Vi kan udvide omfanget af tilgængelige ydelser og/eller tilføje nye ydelser i fremtiden. Nedenfor finder du en detaljeret beskrivelse af de ydelser, der på nuværende tidspunkt findes i FordPass og ydelser, der vil blive gjort tilgængelig for dig i den nærmeste fremtid. Bemærk dog, at ikke alle ydelser er eller vil blive tilgængelige i dit land eller på dit marked.

 

1.    Min forhandler

Min forhandler-funktion giver dig mulighed for at oprette forbindelse med din Ford-forhandler, planlægge servicetjek, finde Ford-forhandlere, få rutevejledning til din Ford-forhandler og se nyt Ford-forhandler-inventar. Ved at bruge lokaliseringsydelserne er du underlagt de vilkår, der angives af den tredjepartslokations- eller korttjeneste, du anvender.

Alle serviceaftaler og køretøjsydelser er dit og din Ford-forhandlers ansvar. Ford-forhandlere er separate juridiske enheder, og vi er ikke ansvarlige eller forpligtet hvad angår Ford-forhandleres aktiviteter, herunder enhver ydelse, du modtager fra din Ford-forhandler eller indholdet på din Ford-forhandlers website.

Min forhandler-funktionen giver dig også mulighed for at se nyt inventar hos din foretrukne Ford-forhandler. Det anførte inventar på FordPass er ikke nødvendigvis det mest aktuelle, som det der er tilgængeligt hos din Ford-forhandler. Vi er ikke forpligtet til at verificere inventaret hos den individuelle Ford-forhandler. Vi er derfor ikke ansvarlige for unøjagtigheder. Kontakt venligst din Ford-forhandler for at få oplyst pris og tilgængelighed for et specifikt køretøj samt alle relevante vilkår og betingelser, der måtte være gældende.

 

2.    Mine køretøjer

Mine køretøjer-funktionen kan give dig mulighed for at tilgå information relateret til dit køretøj via FordPass. For at registrere din bil med Mine køretøjer-funktionen skal du indtaste dit stelnummer. Du skal være autoriseret bruger af et køretøj for at forbinde din FordPass-konto med stelnummeret på et køretøj, som du ikke ejer eller leaser, hvilket muligvis skal godkendes af en primær kontoindehaver og autentificeres i køretøjet. Du kan fjerne dit stelnummer fra FordPass til enhver tid; fjernelse af stelnummeret kan påvirke visse FordPass-funktioner.

Med mine køretøjer-funktionen kan du også se how-to-videoer om dit køretøj. For at se disse videoer vil FordPass linke til Ford-websitet (dette vil være dit respektive, lokale Ford-website i henhold til den vedhæftede liste over selskaber). Dette website administreres af Ford, men kan have unikke vilkår og betingelser. Gennemgå vilkår og betingelser samt politik om beskyttelse af persondata for Ford-websitet, inden du ser how-to-videoer. Det er på dit eget ansvar at bruge how-to-videoerne. Brug disse videoer varsomt og forsøg aldrig at foretage vedligeholdelse af dit køretøj, hvis det kræver en fagmand.

Bemærk, at oplysningerne under Mine køretøjer kun er vejledende. Det vil sige, at oplysninger, der vises under Mine køretøjer afspejler ikke nødvendigvis dit køretøjs nuværende status. Referer til instrumenterne og displayene i dit køretøj for den nøjagtige, nuværende status på dit køretøj.

Vær opmærksom på, at det er førerens ansvar at sikre, at dit køretøj fungerer korrekt.

 

3.    FordPass fordele

Når du registrerer dig i FordPass, bliver du automatisk tilmeldt FordPass fordele. FordPass fordele indeholder særlige tilbud og andre kampagner, hvilke kan være baseret på ting du gør gennem FordPass. Du behøver ikke bruge FordPass fordele for at bruge andre dele i FordPass. Typen og hyppigheden af tilbud og kampagner vil variere og hver enkelt er underlagt individuelle vilkår eller regler. FordPass fordele er separat fra loyalitetsprogrammer, der tilbydes gennem os eller vores datterselskaber. FordPass fordele er underlagt ændringer til enhver tid, og nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelig for alle mærker og modeller.

Du accepterer at modtage meddelelser om FordPass fordele fra Ford, din autoriserede forhandler, og tilknyttede partnere, der kan være tilpasset de persondata du oplyser os om gennem FordPass, såsom lokation og kørekarakteristik.

Kapitel 7 om databeskyttelse og datasikkerhed gælder især FordPass fordele.

 

4.    Parkering

Parkeringsfunktionen giver dig mulighed for at lokalisere ledig parkering ved at vise parkeringspladser vha. tredjepartslokations- eller korttjenester, som du allerede bruger. Ved at bruge lokaliseringsydelserne er du underlagt de vilkår, der angives af den tredjepartslokations- eller korttjeneste, du anvender.

De viste parkeringspladser kan være underlagt et gebyr. Disse gebyrer bliver afkrævet af tredjeparter. Vi stiller ikke parkeringsservice til rådighed, og vi står ikke for nogen parkeringspladser.

Vi bekræfter ikke kvaliteten, egnetheden, sikkerheden eller trygheden ved de viste parkeringsmuligheder. Vi giver derfor ikke nogen sikkerhed for kvaliteten, egnetheden, sikkerheden eller trygheden ved de viste parkeringsmuligheder.

 

5.    Betjene

(1) Når dit køretøj er udstyret med et indlejret modem, kan det have mulighed for at få adgang til visse operationelle funktioner gennem FordPass-appen, herunder låsning og åbning af dørene, fjernstart og fjernstop, hvis det er lovligt i dit land. Disse funktioner er muligvis ikke tilgængelig for alle mærker og modeller.

For anvendelige køretøjer kan fjernstart forårsage, at alarmen går i "reduceret vagtmode" og slukker de indvendige bevægelsessensorer under fjernstart for at undgå falske alarmer. Perimeteralarmen vil forblive aktiv. Dobbelt låste døre vil vende tilbage til centrallås under fjernstart som en sikkerhedsforanstaltning.

Med hensyn til fjernstartfunktionen og brug heraf, skal du være opmærksom på, at lokal lovgivning kan variere, og at du altid bør kun bruge fjernstart i overensstemmelse med gældende lokal lovgivning.

 

(2)FordPass Connect, en valgfri funktion på udvalgte køretøjer (herunder SYNC Connect-service i to år fra salgsdatoen for det originale køretøj som registreret af Ford-forhandleren) er nødvendig for at bruge visse funktioner. FordPass Connect-abonnementsgebyr kan blive pålagt efter to år. I tilfælde heraf vil disse gebyrer være underlagt en separat aftale, og Ford vil kontakte dig herom.

 

(3)Hav altid din nøgle eller nøglering med dig, når du forlader køretøjet. Fjernoplåsning virker ikke under serviceafbrydelser, eller hvis batteriniveauet er lavt.

 

(4) I nogle tilfælde kan du være nødt til at installere den nyeste version af FordPass-appen, før du kan bruge den igen. Sørg for, at du altid kan tilgå dit køretøj, selvom du ikke har adgang til FordPass (fx i tilfælde af, at oplåsningsfunktionen i appen ikke virker).

 

(5) Visse FordPass-funktioner kan kræve, at dit køretøj har et kompatibelt SYNC in-vehicle system eller et indlejret modem ("Software"). Hvis dit køretøj er udstyret med Software, accepterer du, at vi eller vores selskaber eller serviceudbydere kan fjerntjekke og automatisk opdatere din Software i henhold til slutbrugerlicensaftalen for køretøjssoftwaren (End User License Agreement "EULA") som angivet i dit køretøjs ejervejledning og ellers af os. Du kan opdatere din Software gennem FordPass, hvis du ønsker dette. Du accepterer yderligere, at Ford, deres datterselskaber, serviceudbydere og/eller udpegede repræsentanter kan tjekke versionen af Softwaren periodevist og kan fjern-levere Software-opdateringer, -opgraderinger, -suppleringer eller -ændringer uden yderligere varsel eller øvrigt samtykke. Din telekommunikationsserviceudbyders priser og gebyrer for databrug kan være gældende.

 

(6) Ikke alle funktioner eller ydelser vil være tilgængelige på alle markeder og dækning kan være begrænset, herunder på grund af køretøjets kapabilitet og dataplan. Funktionernes tilgængelighed kan være genstand for ændringer og er afhængig af din mobilenhed og køretøjets kapabilitet samt internetadgang. FordPass kan være utilgængelig og blive afbrudt fra tid til anden af forskellige årsager, såsom miljømæssige og topografiske betingelser (fx tunnel, garage, planlagt vedligeholdelse af Ford backend-server etc.) og internetdækning og dataplan.

 

(7) Hvis dit køretøj har en indlejret forbindelse, og du forbinder dit køretøj gennem FordPass, vil dit køretøj fortsat overføre data til Ford, selvom du afinstallerer FordPass. Hvis du vil slå dataoverførsel fra dit køretøj, skal du se, hvordan man slukker for dataoverførsler i køretøjets håndbog. Dette kan kræve en nulstilling i SYNC-indstillingerne.

 

(8) Hvis køretøjet har udstyret, kan dets status give dig mulighed for at se visse notifikationer i FordPass vedrørende Vehicle Health Alerts. Disse alarmer kan inkludere elektrisk batterisundhed, brændstofniveau, brændstofforbrug, kilometertæller, dæktryk, stelnummer og andre diagnostiske oplysninger. Disse notifikationer bør ikke bruges eller stoles på i stedet for normal vedligeholdelse af køretøjet. Hvis du på noget tidspunkt tror, at der kan være et problem med dit køretøj, skal du kontakte en fagmand for at diagnosticere problemet og vedligeholdelse heraf.

 

(9) Hvis dit køretøj har et Wi-Fi hotspot, og du har aktiveret et dataabonnement, kan du se oplysninger om dit dataabonnement gennem FordPass. Du skal tilmelde dig trådløs service direkte hos dit køretøjs udbyder af trådløst internet, og din udbyder er udelukkende ansvarlig for den trådløse service, underlagt separate vilkår og betingelser, som du accepterer, når du aktiverer din service, og dit dataabonnement er tilgængeligt gennem FordPass. Vær altid særligt opmærksom på vejen og kør ikke, hvis du er distraheret. Wi-Fi hotspot er kun tilsigtet passagerer.

 

(10) Den månedlige funktion for brændstofrapportering påvirkes af køreadfærd samt af andre ikke-tekniske faktorer, der spiller en rolle ved bestemmelsen af bilens brændstofforbrug og CO2-udledninger. Alle kører forskelligt under forskellige trafik- og vejrforhold (sommer, vinter). Du bruger måske mest af tid på at køre på motorveje, eller måske kører du primært på landeveje. Nogle mennesker kører hurtigere og andre langsommere.

Fords brændstofrapport via FordPass App er ikke direkte sammenlignelig med de officielle for brændstofforbrug. De officielle værdier for brændstofforbrug eller CO2-udledning, der findes i din brugervejledning, bør anvendes ved sammenligning af værdierne for nye passagerbilers brændstofforbrug eller CO2-udledninger baseret på en harmoniseret EU-testprotokol.

Fords brændstofrapport via appen er forskellig fra, hvad andre producenter måtte offentliggøre; derfor gives der ikke en direkte sammenligning.

 

3. FordGuides

FordGuides-funktionen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en Guide via din telefon, live chat eller e-mail, hvis du har brug for support til at bruge de forskellige FordPass-fordele og -mobilitetsløsninger. Bemærk venligst, at FordPass ikke påtager sig noget ansvar for opkaldskvaliteten eller internetforbindelsen, der udbydes af din netværksudbyder. Bemærk venligst, at kontakten til FordGuides kan medføre gebyrer fra tredjeparter opkrævet af din netværksudbyder i overensstemmelse med din aftale. Brug af FordPass eller FordGuides i udlandet kan resultere i yderligere roaminggebyrer.

FordPass giver dig mulighed for at afgive dine kontaktoplysninger, så en Guide kan kontakte dig på telefon eller e-mail. Ved at tilmelde dig og acceptere Vilkår og betingelser for FordPass, kan en FordGuide bede dig om at bekræfte dit telefonnummer og e-mailadresse. Hvis du afgiver dine personlige kontaktoplysninger, giver du udtrykkeligt dit samtykke til, at FordGuides må kontakte dig. Alle dine personoplysninger og information afgivet i FordPass eller til FordGuides vil blive behandlet fortroligt i henhold til den gældende lovgivning om databeskyttelse. FordGuides vil ikke bede dig om at afsløre din adgangskode eller PIN-kode på noget tidspunkt.

 

4. Vejhjælp

I tilfælde af, at køretøjet bryder sammen, kan du foretage et stemmeopkald til et nødservicecenter via Vejhjælp-funktionen. Alle kommunikationsomkostninger, der opstår heraf, kan variere afhængigt af landet og leverandør, og du pålægges at betale sådanne omkostninger.

Denne funktion er kun mulig, hvis du har givet dit samtykke ved anmodning i appen til at overføre din aktuelle placering. Nødservicecenteret vil bruge disse oplysninger til at bekræfte din placering. Ford modtager og behandler ikke disse oplysninger. En internetforbindelse er nødvendig til at bruge appen med lokationsoverførselsfunktionen, og du pålægges at betale alle omkostninger forbundet hermed.

Din placering kan kun overføres, hvis din mobilenhed kan identificere en gyldig placering. Positionen overført af dig kan ikke bruges til at udlede din eksakte placering i en bygning (fx lejlighed, etage etc.)

Ford bestræber sig på at levere opkaldsservice til nødservicecenteret til en så lav pris som er realistisk mulig. Du kan blive pålagt at betale for motorstopsassistance, som måtte gives som resultat af denne funktion.

Ford er ikke ansvarlig for offentliggørelse af dine data på grund af fejl i dataoverførslen og/eller tredjeparters uautoriserede adgang.

 

5. Vilkår

Aftalen fortsætter indtil den opsiges af dig eller os. Du kan opsige denne Aftale til enhver tid af en enhver årsag ved at give skriftligt besked (herunder via e-mail), om at du ønsker at lukke din FordPass-konto. Vi vil derefter behandle din anmodning og sikre, at din konto er lukket, og alle dataforbindelser til FordPass-platformen er afbrudte.

Vi kan opsige denne aftale eller midlertidigt suspendere dele af din adgang til appfunktionerne til enhver tid ved skriftlig meddelelse (herunder via e-mail til din nuværende e-mailadresse) af årsager, herunder (men ikke begrænset til) følgende:

1.   Du begår et alvorlig eller vedholdende brud på betingelserne, som du ikke afhjælper (hvis muligt) inden for 5 dage efter den skriftlige meddelelse, som pålægger dig dette.

2.   Omstændigheder opstår, hvor (efter vores rimelige mening) sådan handling (opsigelse eller midlertidig suspension) vil mindske en identificeret risiko eller forhindre, at FordPass bliver misbrugt, manipuleret eller på anden måde undermineret af dig.

3.   Eller hvis vi beslutter ikke længere at tilbyde nogen ydelser gennem FordPass.

Ved opsigelse af denne aftale lukker vi din FordPass-konto, og vi er berettiget til at indhente ethvert bruger-id, som du har oprettet til andre brugeres benyttelse.

 

6. Sikkerhed for køretøjer

Advarsel Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke bruger håndholdte enheder under kørsel. Brug ikke FordPass, mens du kører. Bemærk venligst, at brug af håndholdt enhed under kørsel kan være forbudt i henhold til gældende færdselslove. Adgang til eller brug af FordPass på håndholdte enheder under kørsel kan distrahere dig og tage din opmærksomhed væk fra vejen og dermed resultere i, at du mister kontrollen over dit køretøj, kører galt og skader dig selv og andre. FordPass kan sende beskeder eller push-meddelelser til din mobiltelefon. Læs ikke meddelelser på håndholdte enheder, mens du kører.

 

7. Databeskyttelse og datasikkerhed

Ford, som dataansvarlig, indsamler, opbevarer, behandler og bruger dine persondata i overensstemmelse med FordPass' politik for persondatabeskyttelse, som kan læses https://www.campaignauthor.ford.com/editor.html/content/ford_com/fp_app/all_eu/eu-data-controllers.html.

 

8. Særlige vilkår og tredjepartsmaterialer

1.    Særlige vilkår

Brug af nogle ydelser kan kræve, at du indgår en separat aftale med os eller en af vores Ford Partners. Der kan gælde særlige vilkår for separate aftaler. Sådanne aftaler vil være mellem dig og en af vores Ford Partners, og vil ikke involvere os.

Hvis der gælder særlige vilkår for en ydelse, vil de gældende særlige vilkår blive præsenteret for dig forud for første anvendelse af ydelsen, og du har mulighed for at opbevare en kopi. Du vil blive bedt om at acceptere de særlige vilkår, hvis du ønsker at benytte ydelsen. Hvis du afviser at acceptere de særlige vilkår, kan du ikke benytte ydelsen, hvortil de respektive særlige vilkår er gældende. Kun de særlige vilkår, som du har accepteret, er bindende og gælder for din brug.

 

2.    Tredjepartsmaterialer

FordPass kan også indeholde links til tredjeparters websites og ydelser (hvor særlige vilkår ikke er gældende), der ikke ejes eller kontrolleres af os, herunder men ikke begrænset til links til websites for vores Ford Partners ("Tredjepartydelse"). Vi har ingen kontrol over og påtager os ikke ansvar for indholdet, politik om beskyttelse af persondata eller praksis for tredjepartsydelser. Derudover vil vi ikke, og kan vi ikke, censurere eller redigere indholdet i en tredjepartsydelse. Når du bruger en tredjepartsydelse, forlader du FordPass-platformen. Du bør altid læse vilkårene og betingelserne samt politikkerne om beskyttelse af persondata for hver tredjepartsydelse, som du besøger, når du forlader FordPass. Vi vil indikere, hvornår du bruger en tredjepartsydelse. Du vil altid vide, hvorvidt du bruger vores ydelser eller en tredjepartsydelse.

FordPass kan bruge data fra tredjepartskilder, såsom kort og vejvisning, i vores udbudte ydelser. Disse data og andre oplysninger vil ikke altid være helt nøjagtige. Vilkår gældende for lokationsbaserede ydelser, hvilke du vil være bundet af ved brug af FordPass, inkluderer:

https://legal.here.com/dk-da/terms/serviceterms

https://legal.here.com/dk-da/privacy/policy

https://legal.here.com/dk-da/terms/general-content-supplier-terms-and-notices


Vilkår gældende for live-trafikydelser, som du vil være bundet af ved brug af FordPass, inkluderer:

https://legal.here.com/dk-da/terms/serviceterms

https://legal.here.com/dk-da/privacy/policy

 

I tilfælde af uoverensstemmelser, vil Vilkårene have forrang fremfor betingelserne for lokationsbaserede ydelser.

FordPass kan indeholde eller være afhængig af en vis gratis, delt eller offentlig bibliotekssoftware ("Open Source Software"). Referer venligst til opslåede Open Source Software-bekræftelser på http://corporate.ford.com/ford-open-source.html for flere oplysninger om de forpligtelser og begrænsninger, der måtte gælde for brug af Open Source Software.

 

9. Begrænsede licenser

FordPass (inklusiv al software, indhold og data) ejes af os eller anvendes med licens. FordPass er beskyttet af verdensomspændende copyright, varemærke, patent, forretningshemmelighed eller anden ejendomsret uanset om copyright-meddelelse eller ejendomsret er angivet. Du accepterer at overholde al lovgivning om copyright i din brug af FordPass, herunder at forhindre enhver uautoriseret kopiering. Bortset fra som udtrykkeligt angivet heri, meddeler vi hverkeneksplicit eller implicit ejendomsret til FordPass.

Under forudsætning af din overholdelse af disse Vilkår meddelelse vi en ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig, begrænset ret til at tilgå, se, bruge, vise og lytte til FordPass udelukkende til dit personlige, ikke-kommercielle brug.

Enhver rettighed eller autorisation givet til dig af os er også underlagt følgende begrænsninger:

1.   Du må ikke skabe afledte værker, bruge dataudvinding, robotter eller lignende dataindsamling og udtrækningsværktøj i FordPass, eller oprette en database, systemisk downloade, gemme materialer fra FordPass eller websites, link eller udforme dele af FordPass, udtrække, aflede eller forsøge at udtrække eller aflede kildekode eller struktur af hele eller dele af FordPass ved dekompilering, demontering, reverse engineering eller andre ressourcer, og du må heller ikke give tredjeparter lov til at gøre noget af ovenstående.

2.   Du må ikke bruge FordPass på en måde, der er ulovlig, krænkende, injurierende, vildledende eller påtrængende på andres privatliv, og du må heller ikke krænke nogen på baggrund af religion, køn, seksuel orientering, race, etnisk tilhørsforhold, alder eller handicap.

3.   Du må ikke bruge FordPass med andet indhold eller på en måde, hvor du udgiver dig som værende en anden person, virksomhed eller selskab, herunder os.

4.   Du må ikke forstyrre, afbryde eller forsøge at afbryde vores servere eller netværk, eller nægte at opfylde vores krav vedr. netværksadgang eller sikkerhed.

 

 

10.           Varemærkemeddelelse

Ford-navnet og alle varemærker og logoer vist i FordPass ejes eller bruges under licens af os. Uautoriseret brug af ethvert varemærke vist i FordPass er ikke tilladt.

11.           Ansvar

Ford vil med rimelighed sikre, at FordPass er sikker at bruge og forhindre, at den skader din enhed eller andet digitalt indhold gemt på din enhed. Ford kan dog ikke garantere, at FordPass vil være sikker og uden virusser eller andre ondsindede programmer.

Ford vil med rimelighed levere alle deres ydelser direkte til dig.

Ford påtager sig intet ansvar for tab eller skader, der opstår på grund af, at du ikke overholder disse vilkår.

Ford er ikke ansvarlig for ydelser leveret til dig af tredjeparter under en separat aftale.

Med undtagelse af, hvad der ellers er opstillet i disse Vilkår eller de vilkår, der gælder enhver ydelse leveret direkte af os ("Ford Vilkår"), vil Ford kun være ansvarlig over for dig i det omfang, at ethvert tab eller enhver skade, der pådrages, er en følge af vores fejlslagne overholdelse af vores forpligtelser i henhold til Ford Vilkår i relation til brug af appen eller ydelser, og vi ekskluderer alle betingelser, garantier, erklæringer eller andre vilkår, eksplicit eller implicit, som måtte gælde for brug af FordPass og/eller ydelserne.

Ford kan ikke garantere, at FordPass og/eller ydelserne vil være tilgængelige uafbrudt og i fuld fungerede tilstand hele tiden, og vil ikke være ansvarlig for fejl eller forsinkelse i vores forpligtelser i henhold til Vilkårene, hvis sådanne fejl eller forsinkelser skyldes hændelser, omstændigheder eller årsager ud over vores rimelige kontrol. Under disse omstændigheder vil vi være berettiget til en rimelig forlængelse af tid til at udføre vores forpligtelser. Ford opretholder også retten til at modificere appen, hvis de ønsker dette. Med undtagelse af, hvad der er opstillet i disse Vilkår, er vi ikke ansvarlige over dig i tilfælde af, at nogen dele af appen eller ydelserne, som leveres af os, ikke er tilgængelige eller bliver modificeret på en hvilken som helst måde.

Du accepterer at bruge denne app og ydelserne dertil til dit personlige brug og hverken bruge appen eller ydelserne til kommercielle, forretnings- eller videresalgsformål. Vi er ikke ansvarlige for nogen form for tab, som du måtte pådrage dig ved at bruge FordPass eller ydelserne til andet end som forbruger.

For at undgå tvivl, er vi kun ansvarlige for de tab, der med rimelighed er forudsigelige som konsekvens af overtrædelsen.

Intet i denne aftale skal begrænse Fords ansvar for:

1.   død eller personskade som resultat af Fords uagtsomhed

2.   svig eller svigagtig afgivelse af urigtige oplysninger; og

3.   enhver anden forpligtelse, der ikke kan ekskluderes eller begrænses af gældende lovgivning.

12.           Gældende lovgivning

Denne aftale reguleres af den lokale lovgivning i det land, hvor du har bopæl på tidspunktet for indgåelse af denne aftale.

13.           Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller krav vedrørende FordPass kan du kontakte os ved at finde vores lokale kontaktoplysninger på dette website http://corporate.ford.com/our-company/country-websites, eller du kan bruge kontaktoplysninger neden for til spørgsmål, kommentarer eller krav vedrørende FordPass.

Ford Motor Company A/S

Borupvang 5 D - E

2750 Ballerup

CVR-nr.: 62 53 23 19

Telefon: +45 43 48 07 00

e-mail: CRCDK@ford.com

 

Landeliste for Ford-selskaber:

 

Navn

Adresse

Ford Motor Company Limited

Eagle Way, Brentwood, Essex CM13 3BW, Storbritannien.

Ford Motor Company (Belgien) nv/sa

Hunderenveldlaan 10, B-1082 Brussels, Belgien

Ford Motor Company, s.r.o.

Karolinska 654/2, 18600 Praha 8, Tjekkiet

Ford Motor Company A/S

Borupvang 5D-5E, DK -2750 Ballerup, Danmark

Ford Central & Eastern European LLC

2000 Szentendre, Galamb József u. 3, Hungary

Ford Romania S.A.

Craiova, 29 Henry Ford (1863 -1947) Street, 200745, Dolj County, Rumænien

Oy Ford Ab

Plaza Halo, Ayritie 24 (6th floor), 01510 Vantaa, Finland

Ford Motor Hellas S.A.I.C.

Akakion 39 & Monemvasias 25, Maroussi GR 151.25, Athens, Grækenland

Henry Ford & Son Ltd.

Elm Court, Boreenmanna Road, Cork, Irland

Ford Nederland BV

Amsteldijk 216-217, 1079 LK Amsterdam, Nederlandene

Ford Lusitana SA

Avenida da Liberdade, No.249 – 6-7 Andares, 1250-143 Lisboa, Portugal

Ford Motor Company AB

Box 4023, 169 04 Solna, Sverige

Ford Motor Company (Schweiz) SA

Geerenstr. 10, 8304 Wallisellen, Schweiz

Ford Motor Norge AS

Postbox 514, Lienga 2, 1414 Trollasen, Norge

Ford-Werke GmbH

Ford-Werke GmbH

NG/E 712

Henry-Ford-Straße 1, 50735 Köln, Tyskland

FMC Automobiles, Ford France  

SIREN 425 127 362 RCS Versailles

34 rue de la croix de fer, 78100 Saint Germain en Laye

FORD ESPAÑA S.L.

C/ Caléndula 13,

Edificio Miniparc IV, 28109 Alcobendas,

Madrid / CIF. B-46066361, Spanien

Ford Italia S.p.A.

Via Andrea Argoli, 54, 00143 – Roma

Ford Motor Company (Austria) GmbH

Hackinger Straße 5c, 1140 Wien

Ford Polska Sp. z o.o.

 

ul. Taśmowa 7

 02-677 Warszawa