Termeni pentru utilizatorii FordPass din Europa

Version: 0.3

    Termeni

Versiunea: 0.3

Termeni pentru utilizatorii FordPass din Europa – ROMANIA

(„Termeni”)

Versiunea:  Ianuarie 2019

Bun venit la FordPass, un mod de mișcare mai inteligent! FordPass este noua platformă care vă va oferi posibilitatea de a vă regândi modul în care călătoriți. Printr-o colecție de soluții personale, digitalizate și fizice, FordPass vă va oferi mai multe opțiuni de mobilitate, astfel încât să puteți merge mai departe decât credeați că este posibil.

Înainte de a începe, vrem să știți cum funcționează FordPass și avem nevoie să faceți clic pe „Sunt de acord” pentru a accepta Termenii noștri. Vă rugăm să citiți cu atenție. Puteți utiliza Cuprinsul de mai jos pentru a naviga mai facil prin acești Termeni.

 

1.    Informații generale

    1.    Acordul FordPass

    2.    Cerințe de sistem

2.    Servicii

    1.    Distribuitorul meu

    2.    Vehiculele mele

    3.    Elementele suplimentare FordPass

    4.    Parcare

    5.    Operare (în curând)

3.    FordGuides

4.    Asistență pe marginea carosabilului

5.    Termen de valabilitate

6.    Siguranța vehiculului

7.    Protecția datelor și securitatea datelor

8.    Comunicații

9.    Termeni speciali și articole ale terțelor părți

    1.    Termeni speciali

    2.    Articole ale terțelor părți

10.   Licențe limitate

11.   Observație cu privire la marca comercială

12.   Răspundere

13.   Legislația aplicabilă

14.   Contactați-ne

 

1. Informații generale

Acești Termeni reglementează accesul și utilizarea aplicației FordPass („FordPass”) între utilizatorul individual al FordPass (denumit în continuare „dvs.”) și Ford Romania SA, avand sediul in Craiova, str. Henry Ford (1863-1947), nr. 29, cod postal 200745 si sediul secundar (punct de lucru) la Global City Business Park, Soseaua Bucuresti Nord nr.10, et.1, Voluntari, Judetul Ilfov, cod postal 077190, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J16/3150/1994, CIF RO 6488696 (denumită în continuare „Ford”, „noi”, „pentru noi/pe noi/nouă”).

Acești termeni nu modifică în niciun fel termenii oricărui alt acord pe care îl aveți cu noi sau cu o altă companie Ford. Acești Termeni conțin informații importante despre FordPass. FordPass este un serviciu care se bazează pe date de la dvs., dispozitivul mobil și vehiculul dvs., cum ar fi locația și caracteristicile de șofare, pentru ca noi să vă putem oferi o funcționalitate și servicii excelente și comunicații adaptate intereselor dvs. Vă rugăm să consultați propria noastră Politică de confidențialitate (https://www.ford.ro/informatii/confidentialitate) pentru mai multe informații. Dacă doriți să aveți o copie a acestor Termeni, vă rugăm să vizitați sectiunea de website dedicata acestor termeni https://www.fordpass.com/content/ford_com/fp_app/ro_ro/terms.html și să îi salvați sau imprimați. Acești Termeni sunt disponibili și în FordPass, în informațiile contului dvs. De asemenea, veți primi o copie a acestor Termeni pe un suport durabil (de ex., ca parte dintr-un e-mail) după încheierea acordului. Accesarea și utilizarea FordPass în conformitate cu acești Termeni se limitează la Europa.

 

1.1.     Acordul FordPass

Ford oferă caracteristici de bază și permite accesul la informațiile legate de vehicul și la serviciile auxiliare din miniaplicații (appleturi) prin FordPass („Servicii”). Serviciile care vă sunt puse la dispoziție sunt descrise în Capitolul 2 de mai jos. Pentru a utiliza caracteristicile și Serviciile FordPass vi se va solicita să vă înregistrați și să acceptați acești Termeni. Înregistrându-vă pentru FordPass, vă veți crea un nume de logare prin introducerea adresei dvs. de e-mail și a unei parole. Utilizarea anumitor Servicii poate necesita încheierea unui contract separat și poate face obiectul termenilor și condițiilor contractuale speciale respective („Termeni speciali”). Termenii speciali se aplică suplimentar acestor Termeni.

Prin abonare (prin bifarea casetei relevante) și prin clic pe „Accept”, acceptați să vă supuneți acestor Termeni atunci în timpul utilizării FordPass.

Acești Termeni vor intra în vigoare de îndată ce veți primi o confirmare prin e-mail sau cel mai târziu în care veți putea utiliza Serviciile. De îndată ce Termenii intră în vigoare, se consideră că ați încheiat un acord cu noi.

Înregistrarea pentru FordPass necesită să selectați țara dvs., să vă furnizați prenumele și numele de familie, precum și adresa dvs. de e-mail, și să creați o parolă. Aveți opțiunea de vă a adăuga numărul de telefon mobil și adresa de domiciliu. De asemenea, puteți alege să primiți comunicări de marketing de la noi.

Detaliile personale care sunt strâns legate de Serviciu sunt colectate pe un ecran specific al miniaplicației.

Vom modifica la anumite intervale cești Termeni (dacă credem (în opinia noastră rezonabilă) că este necesar să facem acest lucru (de exemplu, din motive de securitate, legale sau de reglementare, dacă schimbăm domeniul de aplicabilitate al Serviciilor noastre disponibile sau dacă introducem noi Servicii). Dacă extindem domeniul de aplicabilitate al Serviciilor noastre disponibile, introducem noi Servicii sau dacă modificările propuse sunt favorabile pentru dvs., modificările vor fi considerate ca fiind acceptate de dvs. dacă după ce v-am notificat despre modificările propuse ați continuat să utilizați FordPass fără nicio obiecție după data la care se indică că modificările vor intra în vigoare.

În cazul în care vreun termen nou propus va reduce Serviciile sau vă va restricționa sau limita drepturile existente în temeiul prezentului acord, vă vom furniza o notificare prealabilă rezonabilă, care ori de câte ori este posibil, se va face cu nu mai puțin de două luni înainte de intrarea în vigoare a termenilor modificați propuși. Vă vom notifica întotdeauna despre modificările propuse ale termenilor, prin e-mail la adresa dvs. de e-mail înregistrată în aplicatie, putându-vă notifica și prin notificări de tip push. În cadrul acestei notificări, vom menționa data la care vor intra în vigoare termenii propuși.

Dacă nu doriți să acceptați modificarea acestor Termeni, puteți rezilia acest Acord în orice moment (conform Capitolului 5 de mai jos).

 

1.2.     Cerințe de sistem

Utilizarea FordPass necesită un telefon mobil sau un dispozitiv portabil compatibil, acces la internet (pot fi aplicate tarife de către terțe părți, aferente serviciilor prestate) și software (se pot aplica tarife de către terți, aferente serviciilor prestate) și poate necesita din când în când obținerea unor actualizări sau a unor îmbunătățiri. Luați legătura cu operatorul dvs. de telefonie mobilă pentru mai multe informații privind tarifele de utilizare. Pentru a evita orice îndoială, vă rugăm să rețineți că noi nu operăm nicio rețea de telefonie mobilă sau că nu furnizăm astfel de servicii.

Pentru a accesa anumite Servicii FordPass, este posibil ca vehiculul dvs. Ford să aibă nevoie de un sistem SYNC compatibil cu vehiculul. Dacă vehiculul dvs. este echipat cu sistem SYNC, sunteți de acord că putem actualiza software-ul SYNC în conformitate cu Acordul de licență pentru utilizatorul final („EULA”) al software-ului vehiculului pus la dispoziție în Manualul deținătorului al vehiculului dvs. sau pus la dispoziție într-un alt mod de către noi. Este posibil să vă puteți actualiza software-ul SYNC prin FordPass, dacă alegeți acest lucru. Se pot aplica tarife de utilizare a datelor.

Nu toate caracteristicile sau Serviciile vor fi disponibile pe toate piețele, iar acoperirea poate fi limitată, inclusiv în funcție de capabilitatea vehiculului dvs. și dea acoperireai oferite de planul de date pe care îl aveți la dispoziție de la operatorul de telefonie mobilă. Disponibilitatea caracteristicilor face obiectul modificării și depinde de capabilitatea dispozitivului mobil și a vehiculului și de accesul la internet care vă este disponibil. FordPass poate deveni indisponibil sau poate să se întrerupă din când în când din diverse motive, cum ar fi condițiile de mediu sau topografice și acoperirea oferită de planul de date.

Sunteți responsabil pentru păstrarea secretă a informațiilor contului dvs. FordPass și a parolei dvs. Sunteți responsabil pentru orice activitate neautorizată care apare în contul dvs. dacă ați cauzat din neglijență sau în mod intenționat activitatea neautorizată. Sunteți de acord să ne anunțați imediat orice utilizare neautorizată a contului sau a parolei dvs.

Metodele de dezinstalare diferă în funcție de dispozitiv. Pentru a dezinstala FordPass, trebuie să utilizați instrumentele de administrare a aplicațiilor furnizate împreună cu dispozitivul dvs. Pentru asistență, consultați manualul dispozitivului dvs.

Dacă vehiculul dvs. are un dispozitiv integrat, consultați manualul deținătorului vehiculului pentru a dezactiva transmisiile de date, ceea ce poate necesita o resetare generală din setările SYNC.

 

2. Servicii

În viitor, putem extinde în viitor domeniul de aplicabilitate al Serviciilor disponibile și/sau putem adăuga noi servicii la FordPass. Mai jos puteți găsi o descriere detaliată a serviciilor care sunt incluse în prezent în FordPass sau vă vor fi puse la dispoziție în viitorul apropiat:


2.1.     Distribuitorul meu

Caracteristica Distribuitorul meu vă permite să vă conectați cu distribuitorul dvs. Ford, să programați lucrări de service, să localizați distribuitori Ford, să primiți indicații de orientare pentru a ajunge la distribuitorul dvs. Ford și să vizualizați noul stoc al distribuitorului Ford. Prin utilizarea serviciilor de localizare, vi se vor aplica termenii furnizați de locația terță parte sau de serviciul de hărți pe care îl utilizați.

Toate programările de service și lucrările de service pentru vehicul sunt responsabilitatea dvs. și a distribuitorului dvs. Ford. Distribuitorii Ford sunt persoane juridice separate și nu suntem responsabili sau răspunzători pentru activitățile distribuitorilor Ford, incluzând orice servicii care vă sunt furnizate de distribuitorul dvs. Ford sau conținutul paginilor de internet ale distribuitorilor Ford.

Caracteristica Distribuitorului meu vă permite și să vizualizați un stoc nou al distribuitorului dvs. Ford preferat. Este posibil ca stocul menționat pe FordPass să nu fie exact același cu stocul exact disponibil de la distribuitorul dvs. Ford. Nu avem nicio obligație de a verifica stocul prezentat de către distribuitorul Ford individual. Prin urmare, nu suntem responsabili pentru nicio inexactitate. Vă rugăm să luați legătura cu distribuitorul dvs. Ford pentru prețul și disponibilitatea efectivă a oricărui vehicul și pentru toți termenii și condițiile aplicabile.

 

2.2.     Vehiculele mele

Caracteristica Vehiculele mele vă poate permite accesarea anumitor informații referitoare la vehiculul dvs. prin FordPass. Pentru a vă înregistra mașina pentru caracteristica Vehiculele mele, va trebui să introduceți codul dvs. VIN. Trebuie să fiți un utilizator autorizat al unui vehicul pentru a vă conecta contul FordPass cu codul VIN al unui vehicul pe care nu îl dețineți sau l-ați obținut prin închiriere, care este posibil să trebuiască să fie aprobat de un titular primar de cont și autentificat din interiorul vehiculului. Puteți în orice moment să eliminați codul dvs. VIN din FordPass; totuși, orice eliminare a codului VIN poate afecta anumite caracteristici ale FordPass.

Caracteristica Vehiculele mele vă poate permite și să vizualizați materiale video despre vehiculul dvs. Pentru a vizualiza aceste materiale video, FordPass se va conecta cu pagina de internet Ford http://www.ford.ro Această pagină de internet este operată de Ford, dar poate avea termeni și condiții unice. Înainte de a vizualiza materialele video, vă rugăm să consultați termenii și condițiile și politica de confidențialitate a paginii de internet Ford. Utilizarea de către dvs. a materialelor video se face pe propriul dvs. risc. Vă rugăm să utilizați cu prudență aceste materiale video și să nu încercați să efectuați lucrări de întreținere a vehiculului care ar putea necesita un profesionist.

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate în Vehiculele mele sunt doar pentru scopuri de prezentare detaliată. Informațiile afișate în Vehiculele mele pot să nu reflecte starea reală și/sau cea actuală a vehiculului dvs. Vă rugăm să consultați instrumentele și elementele de afișaj din vehiculul dvs. pentru starea actuală exactă a vehiculului dvs.

Vă rugăm să rețineți că este responsabilitatea șoferului de a se asigura că vehiculul este în stare de funcționare corespunzătoare.

 

2.3.     Elementele suplimentare FordPass

Când vă înregistrați la FordPass, sunteți automat înscris în Elementele suplimentare FordPass. Elementele suplimentare FordPass include oferte speciale și alte promoții, care se pot baza pe lucrurile pe care le faceți prin FordPass. Nu trebuie să utilizați Elementele suplimentare FordPass pentru a utiliza alte părți ale FordPass. Tipul și frecvența ofertelor și a promoțiilor va varia și fiecare dintre acestea este supusă propriilor termeni sau reguli. Elementele suplimentare FordPass sunt separate de alte programe de loialitate oferite prin intermediul nostru sau al afiliaților noștri. Elementele suplimentare FordPass este posibil să se schimbe în orice moment și este posibil ca unele caracteristici să nu fie disponibile pentru toate mărcile și modelele de vehicule.

Sunteți de acord să primiți comunicații de Elemente suplimentare FordPass de la Ford, distribuitorul dvs. autorizat și partenerii afiliați, care pot fi personalizate pe baza informațiilor personale pe care ni le furnizați prin FordPass, cum ar fi locația și caracteristicile de șofare.

Capitolul 7 privind protecția datelor și confidențialitatea datelor se aplică în mod special în cazul Elementelor suplimentare FordPass.

 

2.4.     Parcare

Caracteristica Parcare vă permite să localizați parcarea disponibilă prin afișarea locurilor de parcare cu ajutorul serviciului de localizare sau de hărți al terțelor părți, pe care îl utilizați deja pe dispozitivul dvs. mobil. Prin utilizarea serviciilor de localizare, vi se vor aplica termenii furnizați de locația terță parte sau de serviciul de hărți pe care îl utilizați.

Locurile de parcare afișate pot fi supuse taxelor. Aceste taxe sunt instituite de părțile terțe. Nu oferim niciun serviciu de parcare și nu operăm nicio parcare.

Noi nu verificăm calitatea, gradul de adecvare, siguranța sau securitatea niciuneia dintre posibilitățile de parcare afișate. Prin urmare, nu oferim nici o asigurare cu privire la calitatea, gradul de adecvare, siguranța sau securitatea niciuneia dintre posibilitățile de parcare afișate.

 

 

5.     Operare (în curând)

Dacă vehiculul dvs. este echipat cu un modem integrat (care apare în curând în ROMANIA), poate avea acces la anumite caracteristici operaționale prin intermediul aplicației FordPass, incluzând blocarea și deblocarea ușilor, pornirea la distanță și oprirea la distanță, dacă este permis în țara dvs. Este posibil ca aceste caracteristici să nu fie disponibile pentru toate mărcile și modelele de vehicule și nu sunt disponibile în prezent prin intermediul paginii de internet.

 

Notă: SYNC Connect, o caracteristică opțională a vehiculelor selectate (include serviciul SYNC Connect timp de cinci ani de la data vânzării originale a vehiculului, așa cum este înregistrat de către distribuitorul Ford), este necesară pentru anumite caracteristici. Taxele de abonare la SYNC Connect se pot aplica după cinci ani.

 

Notă: Luați întotdeauna cu dvs. cheia sau dispozitivul de acces cu cheie atunci când părăsiți vehiculul. Deblocarea de la distanță poate să nu funcționeze în timpul întreruperilor de întreținere sau în cazul în care nivelul bateriei este prea scăzut.

 

În unele cazuri, poate fi necesar să instalați cea mai recentă versiune a aplicației înainte de a putea utiliza din nou FordPass.  Asigurați-vă că vă puteți accesa întotdeauna vehiculul, chiar dacă nu puteți accesa FordPass.

 

Anumite caracteristici FordPass pot necesita ca vehiculul dvs. să aibă un sistem SYNC compatibil în vehicul sau un modem integrat („Software”). Dacă vehiculul dvs. este echipat cu Software, sunteți de acord că noi sau afiliații noștri sau furnizorii noștri de servicii putem/pot actualiza Software-ul dvs. în conformitate cu Acordul de licență pentru utilizatorul final („EULA”) al software-ului vehiculului pus la dispoziție în Manualul deținătorului al vehiculului dvs. sau pus la dispoziție într-un alt mod de către noi. Este posibil să vă puteți actualiza Software-ul prin FordPass, dacă alegeți acest lucru. În plus, sunteți de acord că Ford, afiliații săi, furnizorii de servicii și/sau agenții desemnați pot verifica periodic versiunea Software-ului și pot furniza de la distanță actualizări, îmbunătățiri, elemente suplimentare sau modificări ale Software-ului fără nicio altă notificare sau fără consimțământul suplimentar.  Se pot aplica tarife și taxe de utilizare a datelor.

 

Nu toate caracteristicile sau serviciile vor fi disponibile pe toate piețele, iar acoperirea poate fi limitată, inclusiv în funcție de capabilitatea vehiculului dvs. și a acoperii oferite de planul de date. Disponibilitatea caracteristicilor face obiectul modificării și depinde și de capabilitatea dispozitivului mobil și a vehiculului și de accesul la internet care vă este disponibil. Unele caracteristici pot fi disponibile numai prin intermediul paginii de internet sau prin aplicație.  FordPass poate deveni indisponibil sau poate să se întrerupă din când în când din diverse motive, cum ar fi condițiile de mediu sau topografice și acoperirea de internet sau cea oferită de planul de date.

 

Dacă vehiculul dvs. dispune de conectivitate integrată și vă conectați vehiculul prin FordPass, vehiculul dvs. va continua să transmită date către Ford chiar dacă dezinstalați FordPass.  Dacă doriți să dezactivați transmisiile de date de la vehicul, vă rugăm să consultați Manualul deținătorului al vehiculului dvs. pentru dezactivarea transmisiilor de date, ceea ce poate necesita o resetare generală din setările SYNC.

 

Dacă este echipat, caracteristica privind starea vehiculului vă poate permite să vizualizați pe FordPass anumite notificări cu privire la Alarmele de sănătate a vehiculului. Aceste alarme pot include sănătatea bateriei electrice, nivelul combustibilului, consumul de combustibil, kilometrajul, presiunea în anvelope, codul VIN și alte informații de diagnosticare. Aceste notificări nu trebuie utilizate sau nu trebuie să vă bazați pe ele în locul întreținerii obișnuite a vehiculului. Dacă în orice moment considerați că există o chestiune sau o problemă cu vehiculul dvs., consultați un specialist pentru diagnosticarea și întreținerea necesară.

Dacă vehiculul dvs. are funcționalitate de hotspot Wi-Fi și ați activat un plan de date, puteți vizualiza informații despre planul dvs. de date prin intermediul FordPass.  Trebuie să vă înregistrați pentru serviciul wireless direct la furnizorul de servicii wireless al vehiculului dvs., iar furnizorul dvs. este singurul responsabil pentru serviciul wireless, în funcție de termenii și condițiile separate cu care sunteți de acord atunci când vă activați serviciul, și pentru datele despre planul dvs. disponibil prin FordPass.  Acordați întotdeauna o atenție deosebită drumului și nu vă lăsați distras în timp ce șofați. Hotspot-ul WiFi este destinat numai pentru utilizarea de către pasageri.

 

Pentru vehiculele aplicabile, Pornirea de la distanță face ca Alarma să activeze „modul de protecție redus”, dezactivând senzorii de detectare a mișcării din interior și senzorii de detectare a înclinării în timpul pornirii la distanță, pentru a evita alarmele false. Alarma de perimetru va rămâne activă. Ușile cu dublu-blocate vor reveni la blocarea centrală în timpul pornirii la distanță, ca măsură de precauție. Vă rugăm să utilizați în mod responsabil Pornirea de la distanță.

 

Funcția de raportare lunară privind eficiența combustibilului este influențată atât de comportamentul la volan, cât și de alți factori non-tehnici care au un rol în determinarea consumului de carburant și a emisiilor de CO2 ale mașinii. Fiecare șofează în mod diferit în diverse condiții de trafic și meteorologice (vară, iarnă). Puteți petrece cea mai mare parte a timpului pe autostrăzi sau puteți conduce mai ales pe drumuri de țară. Unele persoane conduc mai rapid, altele mai lent.

Raportul Ford privind combustibilul prin aplicația Ford pass nu este direct comparabil cu cifrele oficiale privind consumul de combustibil. Pentru a compara consumul de carburant sau valorile emisiilor de CO2 ale autoturismelor noi utilizând un protocol armonizat de testare UE, ar trebui utilizate valorile oficiale ale consumului de combustibil sau ale emisiilor de CO2 găsite în manualul dvs. de utilizare.

Raportul Ford privind combustibilul prin intermediul aplicației este diferit de ceea ce ar putea publica alți producători de piese originale; prin urmare, nu se prezintă o comparație directă.

 

3. FordGuides

Caracteristica FordGuides vă permite să vă conectați cu un Reprezentant prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în utilizarea diverselor beneficii și soluții de mobilitate FordPass. Vă rugăm să rețineți că FordPass nu își asumă răspunderea pentru conexiunea la internet furnizată de furnizorul dvs. de rețea. Utilizarea FordPass din străinătate poate duce la costuri de roaming suplimentare.

FordPass vă va permite să furnizați informații de contact pentru un Reprezentant care să vă contacteze prin e-mail. Prin înregistrare și acceptarea Termenilor și condițiilor pentru FordPass, FordGuides vă poate solicita să vă verificați adresa de e-mail. Dacă vă furnizați informațiile de contact personale, sunteți de acord în mod expres cu privire la contactarea de către FordGuides. Toate datele dvs. cu caracter personal și informațiile dvs. furnizate prin FordPass sau către FordGuides vor fi tratate în mod confidențial, în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. FordGuides nu vă va solicita niciodată să vă dezvăluiți parola sau codul PIN.

 

4. Asistență pe marginea carosabilului

În cazul defectării vehiculului, puteți efectua un apel vocal către un serviciu de urgență prin intermediul funcției de Asistență pe marginea carosabilului. Orice costuri de comunicații rezultate în acest scop, care pot varia în funcție de țară și de furnizor, vor fi suportate de dvs.

Această funcție este posibilă numai dacă v-ați acordat consimțământul atunci când vi s-a solicitat acest lucru pentru ca aplicația să transmită locația actuală. Centrul de servicii de urgență va utiliza aceste informații pentru a vă verifica locația. Ford nu primește și nu procesează aceste date. Este necesară o conexiune la internet pentru a utiliza aplicația cu funcția de transmitere a locației; orice costuri apărute vor fi suportate de dvs.

Locația poate fi transmisă numai dacă dispozitivul dvs. mobil poate identifica o locație validă. Poziția transmisă de dvs. nu poate fi utilizată pentru a deduce locația dvs. exactă într-o clădire (de ex., parter, etaj etc.).

Ford își propune să furnizeze serviciul de apelare către centrul de servicii de urgență la un preț cât mai redus posibil. Este posibil să vi se solicite să plătiți pentru orice serviciu de asistență în caz de defectare, furnizat ca urmare a utilizării acestei funcții.

Ford nu acceptă nicio responsabilitate sau răspundere pentru divulgarea datelor dvs. din cauza erorilor apărute în transmiterea datelor și/sau a accesului neautorizat al terților părți.

 

5. Termen de valabilitate

Acest acord se va derula până când va fi reziliat de dvs. sau de noi. Puteți rezilia acest acord în orice moment, din orice motiv, notificându-ne în scris (inclusiv prin e-mail) asupra faptului că doriți să vă închideți contul FordPass. După aceea, vom procesa solicitarea dvs. și vom asigura faptul că contul dvs. este închis și că toate conexiunile de date către platforma FordPass sunt întrerupte.

Noi putem rezilia acest acord sau putem suspenda temporar o parte din întregul dvs. acces la caracteristicile aplicației în orice moment (acționând în mod rezonabil) prin notificare scrisă (inclusiv prin e-mail la adresa dvs. de e-mail actuală înregistrată) din motive care includ (în mod neexhaustiv) următoarele:

 

1.    ați comis o încălcare gravă sau repetată a unui termen, pe care nu reușiți să o remediați (dacă este remediabilă) în termen de 5 zile de la notificarea scrisă care vă solicită să faceți acest lucru;

2.    apar circumstanțe în care (în opinia noastră rezonabilă) o astfel de acțiune va atenua un risc identificat sau va preveni abuzul, manipularea sau subminarea de către dvs. a FordPass; sau

3.    în cazul în care decidem să nu mai oferim niciun Serviciu prin Ford Pass.

La rezilierea acestui acord, vă vom închide contul FordPass și vom avea dreptul să preluăm orice ID de utilizator pe care l-ați creat pentru utilizarea de către alți utilizatori.

 

6. Siguranța vehiculului

Avertisment: Vă recomandăm cu fermitate să nu utilizați niciun dispozitiv ținut în mâini în timp ce șofați. Nu utilizați FordPass în timp ce șofați. Vă rugăm să rețineți că utilizarea unui dispozitiv ținut în mâini în timpul șofării poate fi interzisă în conformitate cu legile și reglementările în vigoare privind traficul rutier.Accesarea sau utilizarea FordPass de pe dispozitive ținute în mâini în timp ce șofați v-ar putea distrage atenția de la șosea și poate duce la pierderea controlului asupra vehiculului, coliziune și vătămarea dvs. și a altora. FordPass poate trimite mesaje sau notificări de tip push pe telefonul dvs. mobil. Nu citiți mesaje pe dispozitive ținute în mâini în timp ce șofați.

 

7. Protecția datelor și securitatea datelor

În calitate de controlor operator de date, Ford colectează, stochează, procesează și utilizează datele dvs. cu caracter personal, incluzând utilizarea de către șofer și datele vehiculului, cu condiția ca acest lucru să fie necesar pentru furnizarea Serviciilor oferite prin FordPass în conformitate cu acești Termeni.

 

8. Comunicații

Dacă decideți să comunicați cu noi, sunteți de acord în mod expres ca reprezentanții noștri să vă contacteze în modul pe care îl solicitați. Puteți alege din setările dispozitivului dacă să primiți sau nu notificări de tip push Pentru detalii, consultați propria noastră Politică de confidențialitate (https://www.fordpass.com/content/ford_com/fp_app/ro_ro/privacy.html).

 

9. Termeni speciali și articole ale terțelor părți

9.1.     Termeni speciali

Utilizarea unor Servicii poate necesita încheierea unui acord separat cu noi sau cu unul dintre Partenerii noștri Ford. Termenii speciali se pot aplica acordurilor separate. Astfel de acorduri vor fi între dvs. și unul dintre Partenerii noștri Ford și nu ne vor implica.

Dacă Termeni speciali se aplică unui Serviciu, Termenii Speciali aplicabili vă vor fi prezentați înainte de prima utilizare a Serviciului și veți putea păstra o copie. Vi se va solicita să acceptați Termenii speciali dacă doriți să utilizați Serviciul. Dacă refuzați să acceptați Termenii speciali, nu puteți utiliza Serviciul pentru care se aplică Termenii speciali respectivi. Pentru utilizarea de către dvs. se aplică și sunt obligatorii doar Termenii speciali pe care i-ați acceptat.

 

9.2.     Articole ale terțelor părți

FordPass poate conține și linkuri către pagini de internet sau servicii ale unor terțe părți (care nu sunt reglementate de Termenii speciali), care nu sunt deținute sau controlate de noi, incluzând, dar fără a se limita la paginile de internet către Partenerii noștri Ford („Serviciul unei terțe părți”). Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui Serviciu al unei terțe părți. În plus, nu vom cenzura sau edita și nu putem cenzura sau edita conținutul niciunui Serviciu al unei terțe părți. Când utilizați un Serviciu al unei terțe părți, veți părăsi platforma FordPass. Trebuie să citiți întotdeauna termenii și condițiile și politica de confidențialitate a fiecărui Serviciu al unei terțe părți pe care îl vizitați când părăsiți FordPass. Vă vom indica momentul în care utilizați un Serviciu al unei terțe părți. Dvs. veți ști întotdeauna dacă utilizați Serviciile noastre sau Serviciile terțelor părți.

Pentru a furniza Serviciile, FordPass poate utiliza date din surse terțe, cum ar fi hărți și instrucțiuni. Aceste date și alte informații pot să nu fie întotdeauna exacte. Termenii aplicabili serviciilor bazate pe locație, la care veți fi obligați prin utilizarea FordPass, includ:
https://legal.here.com/ro-ro/terms
http://here.com/ro-ro/privacy/policy
https://legal.here.com/terms/supplier-requirements/hlp-developers/

Termenii aplicabili serviciilor de trafic în timp real, la care veți fi obligați prin utilizarea FordPass, includ:
https://legal.here.com/ro-ro/terms
https://legal.here.com/ro-ro/privacy/policy

În caz de discrepanțe, Termenii vor prevala termenilor aplicabili serviciilor bazate pe locație.

FordPass poate conține sau se poate baza parțial pe anumite software-uri gratuite, partajate sau de librărie publică („Software cu surse deschise”). Vă rugăm să consultați înștiințările postate cu privire la Software-ul cu surse deschise, care se găsesc la http://corporate.ford.com/ford-open-source.html, pentru mai multe informații privind obligațiile sau restricțiile care se pot aplica utilizării Software-ului cu surse deschise.

 

10.              Licențe limitate

FordPass (inclusiv software-ul, conținutul și datele) este deținut de noi sau utilizat sub licență. FordPass este protejat la nivel mondial prin dreptul de autor, marca comercială, brevetul de invenție, secretul comercial sau alte drepturi de proprietate, indiferent dacă există sau nu o notă de drept de autor sau altă marcă de proprietate. Sunteți de acord să respectați toate legile privind dreptul de autor în timp ce utilizați FordPass, incluzând prevenirea oricărei copieri neautorizate. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acest document, nu acordăm niciun drept de proprietate expres sau implicit față de FordPass.

Cu condiția respectării acestor Termeni, vă acordăm un drept neexclusiv, netransferabil și limitat de a accesa, vizualiza, utiliza, afișa și asculta FordPass numai pentru uzul dvs. personal, necomercial.

De asemenea, orice drept sau autorizație acordată de noi face obiectul următoarelor restricții:

 

1.    nu vi se permite nici dvs. și nici nu aveți voie să permiteți terților să creeze lucrări derivate, să utilizeze orice instrumente de procesare de date pe bază de statistici, roboți sau instrumente similare de colectare și extragere de date pe FordPass, să creeze o bază de date, să descarce sistematic, să stocheze sistematic oricare dintre materialele sau toate materialele de pe FordPass sau de pe paginile de internet, să creeze linkuri sau cadre tip imagine a oricărei părți sau a întregului produs FordPass, să extragă, să deriveze sau să încerce să extragă sau să deriveze orice cod-sursă sau structură a întregii părți sau a oricărei părți a FordPass prin inginerie inversă, dezasamblare, decompilare sau orice alt mijloc;

2.    nu vi se permite să utilizați FordPass în niciun fel care este ilegal, abuziv, defăimător, înșelător sau invaziv față de intimitatea altcuiva și nici nu vi se permite să abuzați de nimeni pe motive de religie, sex, orientare sexuală, rasă, etnie, vârstă sau dizabilitate;

3.    nu vi se permite să utilizați FordPass împreună cu un alt conținut sau într-o manieră care impersonalizează/imită orice persoană, companie sau entitate, incluzându-ne pe noi;

4.    nu vi se permite să interveniți, să încercați să interveniți, să întrerupeți sau să încercați să ne perturbați serverele sau rețelele sau să nu respectați oricare dintre cerințele noastre de acces la rețea sau de securitate;

11.              Observație cu privire la marca comercială

Numele Ford și toate mărcile comerciale și siglele afișate pe FordPass sunt deținute sau utilizate sub licență de noi. Utilizarea neautorizată a oricărei mărci comerciale afișate pe FordPass este interzisă.

 

12.              Răspundere

Ford va utiliza abilitatea și grija rezonabile pentru a vă asigura că FordPass prezintă condiții de siguranță și securitate pentru a fi utilizat și pentru a preveni deteriorarea de către acesta a dispozitivului dvs. sau a oricărui alt conținut digital stocat pe dispozitivul dvs. Cu toate acestea, Ford nu poate garanta că FordPass va funcționa în condiții de siguranță și securitate sau fără erori sau viruși sau alte programe rău intenționate.

Ford va utiliza abilitatea și grija rezonabile în furnizarea oricăror Servicii pe care vi le furnizează în mod direct.

Ford nu își asumă răspunderea pentru nicio pierdere sau daună care rezultă din încălcarea acestor termeni.

Ford nu este răspunzător pentru niciun Serviciu furnizat către dvs. de către o terță parte, pe baza unui acord separat.

Cu excepția cazurilor în care se prevede altfel în acești Termeni sau în termenii care reglementează orice Serviciu furnizat direct de noi („Termenii Ford”), Ford va fi răspunzător față de dvs. numai în măsura în care orice pierdere sau daună pe care o suferiți rezultă din incapacitatea noastră de a ne respecta propriile obligații în conformitate cu Termenii Ford în ceea ce privește utilizarea aplicației sau a oricăror Servicii și în caz contrar excludem toate condițiile, garanțiile, reprezentările sau alți termeni, expresi sau impliciți, care se pot aplica utilizării FordPass și/sau a Serviciilor.

Ford nu poate garanta că FordPass și/sau Serviciile vor fi disponibile neîntrerupt și într-o stare de funcționare deplină în orice moment și nu va fi răspunzător pentru nicio defecțiune sau întârziere în îndeplinirea obligațiilor noastre în conformitate cu Termenii în cazul în care o astfel de defecțiune sau întârziere rezultă din orice evenimente, circumstanțe sau cauze care nu se află în mod rezonabil sub controlul nostru. În aceste circumstanțe vom avea dreptul la o prelungire rezonabilă a timpului pentru a ne îndeplini obligațiile care ne revin. De asemenea, Ford își rezervă și dreptul de a modifica aplicația așa cum dorește. Cu excepția cazurilor prevăzute în altă parte în acești Termeni, nu vom fi răspunzători față de dvs. în cazul în care orice parte a aplicației sau orice Serviciu furnizat de noi sunt indisponibile sau modificate în vreun fel.

Sunteți de acord să utilizați această Aplicație și Serviciile pentru uzul dvs. personal și nu veți utiliza nici Aplicația, nici Serviciile în scopuri comerciale, de afaceri sau de revânzare. Nu suntem răspunzători față de dvs. pentru pierderile pe care le suferiți prin utilizarea FordPass sau a Serviciilor.

 

Nimic din acest acord nu va limita răspunderea Ford pentru:

1.    deces sau vătămare corporală ca urmare a neglijenței Ford;

2.    fraudă sau denaturare frauduloasă; și

3.    orice altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată prin legislația aplicabilă.

13.              Legislația aplicabilă

Acest acord este reglementat de legea locală a țării dvs. de reședință la data încheierii acestui acord.

 

14.              Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la FordPass, ne puteți contacta găsind informațiilor de contact locale prin accesarea acestei pagini de internet http://corporate.ford.com/our-company/country-websites sau puteți utiliza detaliile de contact de mai jos pentru întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la FordPass.

e-mail

crcro@ford.com

Adresă de contact

FORD ROMANIA S.A., avand sediul in Craiova, str. Henry Ford (1863-1947), nr. 29, cod postal 200745 si sediul secundar (punct de lucru) la Global City Business Park, Soseaua Bucuresti Nord nr.10, et.1, Voluntari, Judetul Ilfov, cod postal 077190, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J16/3150/1994, CIF RO 6488696